RÓLUNK

Rehab Centrum - Székesfehérvár

A Rehab-Centrum Kft. 1999-ben alakult a Gy.S.Gy-Rehab Rt. 12-es számú fiókjából önálló társasággá és a mai napig is a REHAB-csoport partnereként működik. Magyarországon a Rehab-csoport piacvezető pozíciót tölt be mind a forgalom, piaci lefedettség, mind pedig a szervízhálózat területén. 

A Rehab-Centrum Kft. egyik fő tevékenysége a gyógyászati segédeszközök gyártása, melyet a magas minőségi követelmények folyamatos biztosításával végez. Egy innovatív, folyamatosan bővülő cégről beszélhetünk, ezt mutatja többek között az is, hogy az elmúlt 5 évben a társaság a gyártási részleget is elköltöztette egy nagyobb tágasabb helyre, mely a Székesfehérvár, Budai u. 336. szám alatt található. A legfőbb beszállítói partnereink az Otto Bock Hungária Kft. Streifeneder ortho production gmbh., Rehab ZRT., Reha Technika Kft. A gyártási minőség színvonalát a modern, high-tech gépek és eszközök mellett a prémium anyagok és professzionális szaktudással rendelkező kollégák biztosítják.

Vállalatunk több éves tapasztalattal rendelkezik az ortézisek, protézisek és egyéb járás segítő eszközök gyártásában, forgalmazásában. Az előállított eszközök minősége mellett nagyon fontos, hogy pácienseinket megelégedéssel töltse el a kiszolgálás minősége is.

Cégadatok:
Rehab-Centrum Kft.
8000 Székesfehérvár, Budai út 336.
Adószám: 12397013-2-07